Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τη δουλειά μας, την ιστορία και τη φιλοσοφία μας, αλλά και να βρείτε ιδέες και λύσεις για το δικό σας χώρο.

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός

Κάθε έργο στοχεύει να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας, δίνοντας έμφαση στην αισθητική, την εργονομία, το σεβασμό στο περιβάλλον, όπως επίσης και στην άριστη ενεργειακή απόδοση και τη συνολική βιωσιμότητα του έργου εφαρμόζοντας τις βιοκλιματικές αρχές σχεδιασμού.
Παραμένοντας πιστοί στις παραπάνω αρχές, παρακολουθούμε αδιάλειπτα τις αρχιτεκτονικές και σχεδιαστικές τάσεις, τις καινοτομίες στη χρήση νέων υλικών και τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες σχεδιασμού.

Επίβλεψη Κατασκευής &
Συνολική Διαχείριση Έργου

Η KP Architects αναλαμβάνει τόσο τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, όσο και την επίβλεψη κατασκευής των έργων.

Πιστεύουμε ότι η επίβλεψη του έργου είναι κομβική, διότι μπορούμε να επιλύσουμε ζητήματα που προκύπτουν κατά την διαδικασία της κατασκευής, καθώς και να τελειοποιήσουμε το έργο με συμπληρωματικές λεπτομέρειες. Συνοπτικά, θεωρούμε πως η ανάληψη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε συνδυασμό με την επίβλεψη κατασκευής από τους επαγγελματίες της KP Architects, συμβάλλει άμεσα και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση κάθε τεχνικής πρόκλησης και στον εμπλουτισμό του έργου.
Η απόδοση επιτυγχάνεται χάρη στις μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις μας με ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων τεχνικών συμβούλων και εργολάβων. Η εταιρικές μας συνεργασίες διέπονται από ειλικρίνεια, αξιοπιστία, σεβασμό στο χρονοδιάγραμμα και τον αρχικό προϋπολογισμό του έργου: αξίες που θεωρούμε θεμελιώδεις για τη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Ανακαίνιση | Αναπαλαίωση

Για τους KP Architects, δεν υπάρχει πιο απολαυστική και δημιουργική πρόκληση από το να αποκτήσει ένα παλιό κτίριο μια νέα πνοή ζωής, να καταστεί λειτουργικό αλλά και να ανήκει αισθητικά στο περιβάλλον μιας σύγχρονης πόλης. Οι KP Architects προσεγγίζουν την αναστήλωση και ανακαίνιση κτηρίων, με βασικό γνώμονα τη σύμμειξη της σύγχρονης αισθητικής με τον απόλυτο σεβασμό στην κληρονομιά του κτιρίου, χωρίς παραχωρήσεις ως προς την εργονομία και τη λειτουργικότητα.

Συνεργάτες