Υπηρεσίες

Η KP Architects παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αρχιτεκτονικής μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης έργου και εσωτερικής διακόσμησης για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχεία. Το γραφείο αναλαμβάνει κάθε έργο, από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας έως την ολοκλήρωση της μελέτης και την έκδοση οικοδομικής άδειας, ενώ καλύπτει και όλο το φάσμα της κατασκευής μέσω της επίβλεψης του έργου.

Η δυνατότητα ανάληψης και των δύο ξεχωριστών φάσεων του έργου –τόσο της μελέτης  όσο και της κατασκευής- αποτελεί βασικό πλεονέκτημα του γραφείου, καθώς επιτρέπει τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο και τη δυνατότητα προσαρμογής σε εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις.

Αρχιτεκτονική Μελέτη


Κάθε μελέτη του γραφείου KP Architects  επιδιώκει να εκπληρώσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη.

Κάθε έργο προσεγγίζεται ξεχωριστά, με ζητούμενα την άνεση των χρηστών του, την αρμονική του ένταξη στο περιβάλλον, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ευρεία ενσωμάτωση βιοκλιματικών χαρακτηριστικών.

Μέσα από τη διαρκή ενημέρωση γύρω από τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στην αρχιτεκτονική και το interior design, το γραφείο παρέχει αρχιτεκτονικές υπηρεσίες που αφορούν σε όλα τα στάδια της μελέτης, από την αρχική ιδέα μέχρι την Οριστική Μελέτη και τη Μελέτη Εφαρμογής, δίνοντας έμφαση στην σύγχρονη αισθητική, την άρτια εργονομία και τη λειτουργικότητα των χώρων.

Επίβλεψη Κατασκευής


Το γραφείο αναλαμβάνει την επίβλεψη και την οργάνωση της κατασκευής, με σκοπό να  διασφαλίσει τη σωστή εφαρμογή της μελέτης που έχει εκπονήσει.

Ασχολείται με την επίλυση τυχόν προβλημάτων κατά τη διάρκεια της κατασκευής και παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και εναλλακτικά σενάρια, όπου απαιτείται, προκειμένου να επιτευχθεί ομαλά η μετάβαση από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό στην κατασκευαστική διαδικασία.

Στη διάρκεια των χρόνων, έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες δημιουργώντας ένα δίκτυο έμπειρων και αξιόπιστων συνεργείων, εργολάβων και τεχνιτών, για την άριστη εκτέλεση του έργου.

Βασικό μέλημα του γραφείου είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη, ο σεβασμός στο  διαθέσιμο budget και η αυστηρή  τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Ανακαίνιση | Αναπαλαίωση


Για την KP Architects, η απόδοση νέας πνοής σε παλαιότερα κτήρια και χώρους είναι πάντα  πρόκληση και δημιουργική ευκαιρία, καθώς με τον τρόπο αυτό μένει ζωντανή η σχέση του παλιού με το νέο, στον σύγχρονο αστικό ιστό.

Κάθε ανακαίνιση, αναδιαμόρφωση ή αναπαλαίωση γίνεται μέσα από μια διαδικασία που συνδυάζει τον πρέποντα σεβασμό στην κληρονομιά και την ιστορία των κτηρίων με μια νεωτερική προσέγγιση, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να εκφράζει και να υπηρετεί τις σύγχρονες αισθητικές τάσεις και τις λειτουργικές ανάγκες του πελάτη.

Interior Design


Η KP Architects παρακολουθεί όλες τις διεθνείς εξελίξεις γύρω από το interior design, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης, με στόχο ένα ενιαίο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Στον σχεδιασμό κάθε εσωτερικού χώρου δίνεται έμφαση στην τεχνολογία, την αειφορία, την ενεργειακή απόδοση και τον φωτισμό. Παρέχονται λεπτομερή σχέδια και κατασκευαστικές λεπτομέρειες, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σχεδιασμού επίπλων και ειδικών κατασκευών έτσι ώστε να ενσωματωθούν στον χώρο, δημιουργώντας ένα αρμονικά αισθητικό αποτέλεσμα.

Μέσα από την επιλογή των επίπλων, των χρωμάτων, των υφασμάτων, των διαφόρων υλικών επένδυσης και των φινιρισμάτων, στόχος είναι να αναπτυχθεί η δυναμική και να επιτευχθεί  η αισθητική που θέλει ο πελάτης  να αποπνέει ο  χώρος  του.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας αισθητικά και λειτουργικά μελετημένος χώρος που επιδρά θετικά στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος, ενισχύει την παραγωγικότητα και δημιουργεί ένα ευχάριστο και ξεκούραστο χώρο διαβίωσης.

Graphic design


Η επιτυχία ενός brand name έγκειται σε μια ξεκάθαρη και δυνατή εικόνα, που δίνει ένα στίγμα μοναδικότητας στην έντυπη ταυτότητα και τη διαδικτυακή  επικοινωνία του.

Το γραφείο συμβάλλει σε αυτήν την επιτυχία με τους εξιδεικευμένους  συνεργάτες  του παρέχοντας  τη δυνατότητα μιας ολοκληρωμένης εταιρικής   παρουσίας.

Το υπάρχον λογότυπο ή αυτό  που θα προκύψει σε συνδιασμό με τα κατάλληλα γραφιστικά και εικόνες θα προταθούν σε εφαρμογές στους χώρους της επιχείρησης όπου υπάρχει ανάγκη αισθητική, λειτουργική ή επικοινωνιακή.

Ο συντονισμός Αρχιτεκτονικής και Γραφιστικής Μελέτης επιτρέπει να αποδοθούν σωστά τα κατάλληλα επικοινωνιακά μηνύματα για να αποκτήσει ο χώρος απόλυτα διακριτό αποτύπωμα.