Κόνη Πάτκα 
Αρχιτέκτων

Η Κόνη είναι απόφοιτη της αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου   La Sapienza της Ρώμης. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως συνέταιρος σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα  με αντικείμενο την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και την επίβλεψη κατασκευής πολυτελών κατοικιών, διαμερισμάτων, γραφείων, καταστημάτων τραπεζών και ανακαινίσεων ξενοδοχείων.

Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με τον όμιλο Notos Com Holdings, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες επώνυμων ρούχων και καλλυντικών στην Ελλάδα, ως υπεύθυνη για τη μελέτη, οργάνωση και επίβλεψη κατασκευής όλου του πλέγματος των καταστημάτων του ομίλου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2002, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία κατά την διάρκεια  της μακρόχρονης επαγγελματικής της πορείας, η Κόνη δημιούργησε  το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο ώστε μαζί με τους συνεργάτες της, να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε όλο το φάσμα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της κατασκευής και του interior design αναλαμβάνοντας έργα όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων και χώρων εστίασης.

Γκέλη Δημητρακοπούλου
Συνεργάτης Αρχιτέκτων

Η Γκέλη αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το 2012. Το 2013 η διπλωματική της βραβεύτηκε από τους Greek architects ως μία από τις καλύτερες διπλωματικές εκείνης της χρονιάς.

Τόσο κατά τη διάρκεια της φοίτησής της όσο και στη μετέπειτα πορεία της, η συνεχής  αναζήτηση για διεύρυνση των συνθετικών δυνατοτήτων κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, έκανε επιτακτική την ανάγκη για συμμετοχή σε διάφορα  σεμινάρια, διαλέξεις και διαγωνισμούς με θέμα το βιοκλιματικό και παραμετρικό σχεδιασμό.

Η επαγγελματική της πορεία – που μέχρι σήμερα περιελάμβανε αρκετές συνεργασίες με άλλα τεχνικά και αρχιτεκτονικά γραφεία καθώς και τη δραστηριοποίησή της ως ελευθέρου επαγγελματίας, η Γκέλη έστρεψε ένα μεγάλο μέρος της δημιουργικότητάς της προς την εσωτερική διακόσμηση. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται εκτενώς με το interior design, έχοντας υλοποιήσει επιτυχημένα έργα τόσο στο χώρο της πώλησης, όσο και στον χώρο της εστίασης και της κατοικίας. Μότο της “The details are not the details. They make the design.” Charles Eames  

Συνεργάτες  

Το γραφείο βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό του, το οποίο αποτελείται από μια ομάδα δημιουργικών ατόμων με σύγχρονες αντιλήψεις και καινοτόμες  ιδέες.

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα έργων, έχει συνάψει σταθερές συνεργασίες με μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων, για την ολοκλήρωση της μελέτης και την υλοποίηση της κατασκευής.

Παράλληλα συνεργάζεται με μια ομάδα έμπειρων συνεργείων και ένα ευρύ δίκτυο προμηθευτών, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας και της κατασκευαστικής αρτιότητας, σε συνάρτηση με τον χρονικό και οικονομικό προγραμματισμό του κάθε έργου.